Tuesday, February 03, 2009

next!

salam semua.

uhuk uhuk.
bersawang sudah bobo ye. haha

saja nk menulis sket.
final year final sem (insyaAllah) memang bikin hati tak tenteram. tp tak serik2 jugak haku neh. lempang kasik!

ok ok. merapu kan? apa lagik la yang aku bleh buat kat sini kalau tidak merapu.

well, wat happened these few days?
oh. tak banyak pun.

1. diperkenalkan port baru untuk dinner. diperkenalkan oleh artis. haha. sapa artis tuh?? haha.... ada lah....g tanya adian.
isk. tapi ...takleh lepak situ tetiap malam. kang kopak. kakakaka....

2. case study. oh! ini paling thrill!haha! tapi best wo! best ke? haha....
pengajian topikal aku, yin dan finas under supervisor yang sama. topik pun lebih kurang sama, mereka berdua tentang backlane shophouses, aku plak tentang layout planning shophouses. case study kami kat mana? jengjejeng. rasa-rasa mana lagik lorong belakang shophouses yang ada kat kl ni kan. oleh kerana ketiga-tiga nye perempuan, maka, kami import dua orang bodigad sbg pelindung la kekdahnye. adian dan artis... ooops! silap...hafiz. ahahha! alang-alang hafiz pun memang nak menangkap gambar case study high rise dia, sekali harung la kami. heaven jalan kl, sbb cuti cny. mmg la mlm tak banyak sangat kete, but still, agak heaven la... (apa aku nak sampaikan sebenarnya neh??)

3. beli belah. ngan mummy, and nana, (before balik kampus) and ngan enul (sabtu baru neh). mencari baju untuk ke kenduri sahabat karib terchenta. yahoo! dapat. and aku berjaya menambah koleksi bunga ros aku! yahoooo!!! dulu kaler merah kecik, now putih besau plak. yay lagik!

dah dah. memandangkan mata dok segar bugar dek kerna kongkalikongpengsancamkingkong tadi petang, maka malam ni kena counter strike balik (counter strike??? motif??) pembacaan untuk sambung topikal study. yeeee....saya tau saya work very slow. haissshhhhhh.....

9 comments:

Adian said...

jalan kl xhengat dunia mmg heaven. haha.. sebbek hujan last2, kalu x mau tah ke mana2 lagi pastu.

fara-D said...

haha!tau takpe!... tu pun bleh nak pusing lorong haji taib tu buat round ketiga. gila kau! mau mampus calar balar kete aku kalo g gak. isk. takowts!

aida said...

banyakkan membaca, kurangkan mengumpol harta...

lalalalalaaaa.....

fara-D said...

wah! komen berbaur sinis ye di situ! ayo! baik!!! (sbb encik supervisor suda menghantar sms beberapa saat yg lalu. insaf skejap! hiks!)

~ilyanie_usyuk~ said...

uish..siap membeli baju yek.

x sabar nk jumpa kamu di Wedding itu hehe

=)

fara-D said...

datang tau mclong! tak datang kalo siap kau!!dpt tak kad nye?

CHIKA✿✿✿ said...

ye. tak datang siap korang. Farah tak datang, siap ilyanie tu. HAHAHAHAHA. Ilyanie tak datang, siap farah!

HAHAHAHAHAKUKEJAMKAN?

~ilyanie_usyuk~ said...

HAHAHA Chika sgt kejam okey!

nanti kita buli dia di atas pelamin eyh Farah.bia dia. biasa yek..heyp!

hiks

Insyaalah. aku datang bersama Cda n Qilah. tp kan, dalam hati terasa riso yg amat. takot sesattttttttt

hahahahaa

hany said...

hehehe..kak farah..chaiyok2..~~!!...
eh eh...kite g gak....~~uhu..ni nk kuar neh malam neh..g beborong *****