Monday, February 23, 2009

batu pahat, melaka, kuala lumpur

salam.

dah bersawang. ish

oh. hanya short update ye. sbb da agak lambat mau pulang ke ukm (now dirumah)

summary:

batu pahat: lawatan ke hospital batu pahat, wad kanak2. melawat the therapeutic garden. interesting. but the hotel...errr...scary! but it's ok... satu malam je pun

melaka: hotel (apartment 3 bilik) = heaven! ada wifi semua siap. dekat ngan EOM, walking distance to dataran pahlawan, mahkota parade, taming sari sume. but can't stand the sun la, sudah menggelapkan lagi diriku ini! (nangis 5 minit)

kuala lumpur: (kl, not my hometown ok. im from PJ...PETALING JAYA ye..bukan petra jaya or putrajaya) Puteri Gunung Ledang the musical bersama girls from balik pula (pia, sham, awoon and mas). but late by one hour. sorry girls, sebab aku yang konon tau jalan tapi tersilap gak jalan, kita lewat masok. sorry sesangat. serius da spoil my mood berteater dek kerana rasa guilty menyebabkan mereka lewat masok. T.T but it was fun meeting them. mwwwwah!!
next, kita tunggu pementasan teater Mahsuri plak ek. (bilaaa la tu...skang dok casting pelakon lagik tu...haha. jom audition jom!)

oh dear. tadik ber ym ngan hartis aku bising dia melawatkan perlepasan aku dari umah ni takut stuck in jam (padahal aku yang stat kaco dia kt ym). ni, sempat la kan update blog. heeee.... nak waat camne, sekadaar membersih sawang je. pasni maybe lagi lama bersawang oi. daaa.....


p/s: farah diana dalam mode LOST FOCUS these few days. sangat stress, walaupun di depan orang aku gelak cam antu sentiasa.... and satu lagi, aku rindu chika! aizar ada menyampaikan salam ko weh, hopefully, u're doing well. takpe, i tak kesah u tak call (kenapa tetiba aku ber i i ngan chika neh??) nnt kirim kangaroo ek! haha jk!!


woi woi. da lambat! ko ni farah, tak bleh tak merapu! kata tengah depress, dusta betol!!

kanan kiri berkalaang....(erk! menyanyi pulak?!!!!!!!!)

FARAHHHH!!!!!!!!! STOP!!!!!

sekian. ^.^

4 comments:

Adian said...

ayoo.. hahhaha. letak la gamba2 hiasan. hehe

MyNameIsPia said...

tuh la. letak la gamba2 hiasan. muahaha ;p

chika said...

aku call org yg pakai telekom bukan maxis. KAH KAH KAH.

ye ar. takde gambar hiasan. mana gambar? gi trip bukan byk gambar er?

fara-D said...

alaaa...penat aku reply komen tadik...internet plak mengganggu...


haha! kerajinan ku meng-snap gambo sejak kebelakangan ni mmg tahap minima. snap gambo sekadar utk travelogue dan site analysis sajo (cet! poyo) ... gambo2 semua banyak dalam kamera org len. maka, nak tgk gambo hiasan, sila rujuk facebook adian utk trip dan facebook norfarhana utk pgl. lalala.....^.^


oh chika! rindunyaaaa....hehe